PMKMedia App 2.0 nu ook voor iPad en Android Tablets

PMKMedia App 2.0 nu ook voor iPad en...

Nieuws | 11-06-2014 | Pascal Merks | Reacties


De PMKMedia App/Webapp 2.0 is er! En nu is hij ook geschikt voor iPad en Android tablets. Versie 1.0 was nog al uitgerekt op een tablet en ik ben gaan bedenken hoe ik de App/Webapp mooi op een tablet kon weergeven. Versie 2.0 ziet er op een mobiel nog exact het zelfde uit maar als je hem op een tablet opent zie je dat de homepage nu gelijk het laatste artikel laat zien en links daar van de overige artikelen. Zo kan je direct navigeren naar het artikel die je graag wilt lezen. Verder kan je het laatste artikel op de homepage direct delen op Facebook en Twitter.

Omdat mijn website nog aan het groeien is en er nog weinig berichten op staan heb ik besloten nog geen aparte categorieën in het menu aan te brengen. Later in versie 3.0 en als de website aan het groeien is dan zal ik in het menu een submenu maken met alle categorieën en per categorie pagina het laatste artikel van de categorie. Op de homepage blijft dan de samenvatting van alle laatste artikelen van alle categorieën staan.

Dus ik zou zeggen pak je tablet en zie het zelf! Je ziet vanzelf de balk boven de website naar de App/Webapp als je op een iPad of Android tablet zit. (En natuurlijk op je iPhone en Android telefoon.)

Binnenkort breng ik CMSMS Webapp Sjabloon versie 3.0 uit! Hier in vind je dezelfde wijzigingen terug en kan je hem zelf toepassen op je eigen CMS Made Simple App/Webapp!

 

Voorbeeld video:

Reacties:

comments powered by Disqus

Laatst toegevoegd

Categorieën

Laatste reacties

Laatste tweets