PMKMedia App 3.0

PMKMedia App 3.0

Nieuws | 7-07-2014 | Pascal Merks | Reacties


Sneller dan verwacht maar PMKMedia App/Webapp 3.0 is er! In een moderne layout en een swipe menu! Er is een categorieën gedeelte en het zoek gedeelte is nu verplaatst naar het menu. Het menu kan je openen door op de app naam te klikken of gewoon van af de hoeken naar binnen te vegen! Verder zit er nu de nieuwe addtohomescreen http://cubiq.org/add-to-home-screen plugin in die nu ook zichtbaar is voor android. De android app blijft gewoon werken maar mocht je hem als webapp aan je homeschreen willen koppelen dan krijg je daar instructies voor. Het reactie gedeelte is er tijdelijk even uit ik vond dit niet lekker werken. Je kan wel gewoon reageren op de website!

Als alles goed werkt breng ik CMSMS Webapp Sjabloon versie 4.0 uit! Hier in vind je dan dezelfde wijzigingen terug en kan je hem zelf toepassen op je eigen CMS Made Simple App/Webapp!


Update:

Het reactie gedeelte is weer terug! Het werkt nog niet naar behoren als je wilt inloggen bij Disqus dan gaat hij niet meer terug naar de app. Dit kan je oplossen door de app af te sluiten en weer de app te starten. Dan ben je ingelogd alleen dit is natuurlijk niet de ideale situatie. Hier zoek ik nog een oplossing voor. Reageren als gast gaat prima.

 

Voorbeeld video:

Reacties:

comments powered by Disqus

Laatst toegevoegd

Categorieën

Laatste reacties

Laatste tweets